< terug

Ze zijn al vertrokken hoor!’ De boze hardloopdroom van Maurice wordt werkelijkheid als alles tegen zit

5 oktober 2022 (0 reacties)

De Kustmarathon Zeeland loopt zaterdag voor verslaggever en recreatief hardloper Maurice Laparlière heel wat anders dan gepland. Zijn angstdroom komt uit en een zwaar gevecht volgt.Mijn vader is een man van de klok, ik wat minder. Hij zou vandaag mijn begeleider zijn, maar hij is gisteravond ziek geworden. Ik vertrek een kwartier later dan eigenlijk verstandig is uit Dordrecht. Bij Rozenburg rij ik in een file van tien minuten. Dat is nog net te overleven, maar bij Burgh-Haamstede gaat het echt mis. Het dorp is hermetisch vergrendeld en ik moet ver weg parkeren. Het is nu 11:47 uur en de start is om 12:00 uur stipt.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *