< terug

Zien! Usain Bolt scoort bij zijn debuut als basisspeler meteen twee keer

12 oktober 2018 (0 reacties)

Er is leven na de sprint. Voormalig atletieksensatie Usain Bolt – 32 intussen – probeert het aan de andere kant van de wereld volop als profvoetballer. De Jamaicaan is aan de slag bij Central Coast Mariners in Australië en scoorde vandaag zowaar bij zijn eerste basisplaats. “Ik hou hier een heel goed gevoel aan over”, reageerde Bolt.”Ik ben blij dat ik de wereld kan laten zien dat ik mezelf ontwikkel. Ik wil graag een Mariner zijn en doe mijn best om in de ploeg te komen”, vertelt Bolt, die met rugnummer 95 op zijn shirt speelt als verwijzing naar zijn wereldrecord op de 100 meter (9.58 seconden).

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *