Ad
< terug

26-jarige Groninger opgepakt als verdachte van Jaagpadmoord

10 juni 2019 (0 reacties)

In het onderzoek naar de Jaagpadmoord heeft de politie een 26-jarige man uit Groningen aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij op dinsdagavond 14 mei Hidde Bergman uit Midwolda van het leven heeft beroofd. De man zat al vast voor vernieling, meldt politiewoordvoerder Anthony Hogeveen. Meer informatie over de verdachte kan de politie op dit moment niet delen.

Lees hier verder

De hardloper werd op 14 mei begin van de avond zwaargewond aangetroffen. Hij overleed even later. De politie zette direct twintig mensen op de zaak. Ook werd een compositietekening van een man verspreid die zich kort na de steekpartij in de buurt bevond. Een week na de steekpartij riep Opsporing Verzocht getuigen op zich te melden. Dat leverde 175 tips op, maar leidde niet tot een aanhouding.

Onrust in de stad

Intussen nam de onrust in Groningen toe. Direct na de steekpartij waarschuwde de atletiekvereniging van de hardloper al om niet alleen op pad te gaan. Even later adviseerden ook de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool werknemers en studenten om zo veel mogelijk samen te lopen of te fietsen.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *