< terug

Alles over het EK cross Dublin. (livestream, uitslagen en het programma)

9 december 2021 (0 reacties)

De SPAR European Cross Country Championships vinden dit jaar plaats op zondag 12 december in Fingal-Dublin, Ierland. Een team van 13 Nederlandse atleten wordt afgevaardigd. Een overzicht door de atletiekunie

Tijdschema

De mannen u20 bijten zondag om 11.00 uur Nederlandse tijd het spits af. Noah Baltus, Teun ter Haar, Jesse Fokkenrood en Mads Meijer gaan niet alleen voor een individueel resultaat, maar doen ook mee in de strijd om het teamklassement. Van elk land worden de klasseringen van de beste drie finishers opgeteld. De totaalscore van deze drie lopers samen bepaalt welk land er vandoor gaat met de Europese titel in het teamklassement. TeamNL heeft ook bij de vrouwen u20 een team aan de start. In de overige categorieën zullen de Nederlandse atleten alleen individueel in actie komen. Hieronder zie je het volledige tijdschema van de Nederlandse atleten.

Tijdschema EK Cross

Where to watch
De wedstrijden van de senioren mannen (met Mike Foppen en Tom Hendrikse) en de vrouwen senioren (met Jip Vastenburg) zijn zondag vanaf 14:15 uur live te zien via een livestream van de NOS. Alle overige races zijn te volgen via de livestream van European Athletics.

Volg de EK U20 via de livestream van European Athletics.

Startlijsten en uitslagen
TeamNL EK Cross

(bron atletiekunie)

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *