< terug

Andrea Deelstra doet ultieme limietpoging in Enschede

13 maart 2020 (0 reacties)

Op zondag 19 april ga ik een ultieme poging doen om de Olympische limiet, voor de Spelen van 2020, te slechten! Dit schrijft Andrea Deelstra op haar website. De Enschede marathon heeft nog geen afgelasting aangekondigd maar volgen wel de landelijke richtlijnen.

Na de marathon van Tokyo werd mijn trainer, Bram Wassenaar, benaderd door de organisatie van de Enschede marathon. En zo ging het balletje rollen. Gerard van de Veen, mijn manager van Volaresports, ging in overleg met de organisatie van genoemde marathon. We waren het heel snel eens met elkaar. De Enschede marathon biedt mij een podium om mijn Olympische droom na te jagen!
Ging ik in Tokyo nog van start zonder tempomakers, op zondag 19 april heb ik maar liefst drie persoonlijke hazen! Ik mocht zelf kiezen wie en zo kwam ik bij: Edwin de Vries, Joeri Wolf en Olfert Molenhuis.

De week na de marathon heb ik rust genomen. Het lichaam herstelde goed, de geest ook. Ik had ernstige beweegdrang aan het einde van de week, goed teken! En kreeg weer zin om nog eens zes weken in de volle focus te gaan en mij optimaal te preparen om die limiet te halen!
Ik slaap sinds een week in de hoogtetent. Een tent waar je bed in kan en waarin je middels een generator kunt simuleren dat je op hoogte slaapt, zo kan ik het hoogte effect van de stage in Namibië nog even vasthouden.

Ik voel mij dus goed hersteld. Mede doordat ik vanaf 35km met de handrem erop gelopen heb. Mijn linkerbeen, de blessure uit Berlijn, behoeft wel goede aandacht de komende weken, maar ik voorzie geen problemen weer fit aan de start te staan.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *