Ad
< terug

Andrea Deelstra goed gevoel na Tilburg Ten Miles

2 september 2019 (0 reacties)

Gisteren reden we terug vanuit Sankt Moritz, een reis van tien uur, maar wel inclusief drie kwartier rennen langs de Hockenheimring. Dat rennen onderweg was een goede keus, want hierna waren de files op onze route foetsie. Een dag na terugkomst van hoogte, na een week waarin ik een behoorlijke trainingsomvang draaide (vrijdag nog ruim 2uur duurloop), was ik heel nieuwsgierig hoe mijn tien kilometer vandaag zou gaan.
Nou ik kan je zeggen die ging goed! Ik liep geen super snelle tijd (34.25??), maar het gevoel dat ik erbij had, dat is het belangrijkste, en dat was echt goed. Het voelde krachtig en ontspannen, diep gaan, echt diep in het rood dat lukte me niet. Dat zal door de hoogte stage zijn, het feit dat ik nog zoveel omvang draaide deze week en doordat ik nog niet mijn topvorm  te pakken heb. Die topvorm is er over vier weken, daar ben ik na vandaag nog meer van overtuigd dan ik al was.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *