Ad
< terug

Andrea Deelstra “knock out” na finish in Berlijn

30 september 2019 (0 reacties)

Ik voelde dat vandaag mijn dag was. Niet alleen wegens de voorbereiding, maar dat gevoel dat ik vandaag had… Dit schrijft Andrea Deelstra op haar eigen website. Het zou heel anders lopen zo beschrijft ze haar wedstrijddag.

Tot halverwege ging alles volgens plan. We zouden behouden starten, 1.13.30 tot 1.14.00, de doorkomst halverwege was net boven de 1.14.00, maar heel ontspannen en vol vertrouwen na 30km te kunnen versnellen. De wind stond vanaf dan gunstig en het parcours loopt dan ook deels naar beneden.
Om duistere redenen kon ik niet versnellen, hoe goed Dennis Licht (persoonlijke haas) mij ook coachte. Ik finishte in de 2u31 (limiet Olympische Spelen 2.28.30) en ging knock-out. Ze hebben me naar een tent gedragen, half bij bewustzijn voelde ik dat ik mijn linker been niet kon belasten. Na kort op een bankje te hebben gezeten en droge bovenkleding aangedaan te hebben zou ik opstaan, dat ging niet. Niet vanwege spierpijn of kramp ofzo, maar wegens echte “foute” pijn. Ik werd door Hannah en Marieke van de Veen (Volaresports) naar de atletenbus gedragen. Naast belasten kon / kan ik mijn been ook niet meer optillen. Bij het hotel stond een rolstoel klaar. Ik was blij dat Herbert Ruesink, mijn vaste fysio, in Berlijn was/is dit weekend. Samen met Jorin Kamps (Volaresports) heeft hij mij onderzocht. Komende week direct een echo, want naar alle waarschijnlijkheid zit er een scheurtje in één van de abductoren. Dikke “…” allemaal!!! En wordt vervolgd… Één ding is zeker: Plan B komt uit de kast.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *