< terug

Andrea Deelstra wint halve marathon Loipersdorf

23 mei 2021 (0 reacties)

Andrea Deelstra schrijft over haar ervaringen in Bad Loipersdorf waar ze vandaag de halve marathon won.
Vandaag mijn eerste wedstrijd sinds de marathon van Valencia op 6 december 2020. In het Oostenrijkse Loipersdorf stond er voor mij een halve marathon op het menu.

Eigenlijk zou ik vorige week mijn eerste wedstrijd zijn, een 10km in Enschede op vliegveld Twente. Die zondagochtend liep even wat anders dan gepland, waardoor ik niet naar Enschede kon reizen. Als alternatief liep ik die dag in mijn training een 10km. Voor mijn gevoel liep ik een lekker vlot tempo. Toen ik na 10km de stopwatch indrukte zag ik 34.17 Volgens de GPS wa het net geen 10km dus laten we zeggen 34.20 op de 10km met Tjeerd als meefietser, maar verder solo. “Toch mooi”, dacht ik, dat dit tempo vlot voelt en niet hard. Ik begon zin te krijgen in de halve van vandaag. Een beetje strijd met andere dames op een snel parcours, waar zou me dat brengen?

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *