< terug

Castricumse atlete Lisanne de Witte liep tijdens het EK indoor corona op: ’Keelpijn, hoofdpijn, brandende ogen, ontzettende vermoeidheid; ik heb er allemaal last van gehad

27 maart 2021 (0 reacties)

Diverse Noord-Hollandse sporters hopen deze zomer in Tokio hun opwachting te maken op de Olympische Spelen. Op verzoek van het Noordhollands Dagblad geven enkele van hen maandelijks een inkijkje in hun voorbereiding en gevoelens. In deze aflevering is het woord aan de Castricumse atlete Lisanne de Witte.

,,Op dit moment ben ik heel rustig in mijn eentje aan het trainen op de baan in Heiloo. Ik was helaas een van die atleten die corona heeft opgelopen tijdens de Europese klampioenschappen indoor. In zekere zin heb ik wel geluk dat ik de ziekte in deze periode heb opgelopen, want ik zou na het EK sowieso al een week rustig aan doen.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *