< terug

Coronabesmetting bij atletiekvereniging de Sperwers in Emmen

26 oktober 2020 (0 reacties)

Op de facebookpagina van EAC de Sperwers wordt meegedeeld dat er bij een baanatleet een coronabesmetting is vastgesteld.De baantraining van wordt een paar dagen stilgelegd.Onderstaand het persbericht van de Emmer atletiekclub

Binnen de baanatletiek heeft een atleet positief getest op corona. Hoewel de kans klein is dat andere atleten besmet zijn geraakt heeft het bestuur besloten de trainingen voor de baanatleten van maandag 26 oktober tot en met zaterdag 31 oktober te annuleren. De direct betrokken atleten zijn inmiddels geïnformeerd.De trainingen voor de VB-groep en de loopgroep gaan wel door.

Hoe gaan wij om met COVID-19/Corona?
Indien een van onze leden deelgenomen heeft aan een training tijdens een periode dat hij/zij besmettelijk was, dan laten wij dit de betrokken mensen via email direct weten.De richtlijnen zeggen dat indien je niet 15 minuten binnen 1,5 meter van een besmet persoon bent geweest, besmettingsgevaar minimaal is. Wij nemen onze verantwoordelijkheid door mogelijk trainingen te annuleren ondanks wij allemaal benadrukken afstand te houden tijdens trainingen.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *