< terug

De eerste stappen naar Parijs zijn gezet

4 juli 2022 (0 reacties)

Andrea Deelsta onderging een operatie aan haar bekkenslagader om weer voluit de marathontraining te kunnen hervatten. Zij vertelt erover op haar eigen website. Op maandag 13 juni was het zover, ik ging onder het mes.Ik werd om 11u15, nuchter, verwacht voor het opname gesprek. Om 13u15 zou de ingreep plaatsvinden. Tot mijn verbazing werd ik al om 12u20 opgeroepen en zo’n 30min later was ik onder zeil. De ingreep zou 60 tot 75min duren en de chirurg zou bellen met Tjeerd als ze in de afrondende fase waren. Dokter Bender, de chirurg, belde Tjeerd echter pas om 14u39! Reken zelf maar uit.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *