< terug

De Nike Hardloopschoenen van nu

18 mei 2018 (0 reacties)

Nike is niet zomaar een merk. Het is het merk dat na lang hollen en stilstaan een succesformule heeft gevonden in de sport. Want de beste visies houden uiteindelijk stand. Met de swoosh als kenmerk van het eigenzinnige rebellerende karakter. Nike doet wat het zelf wil en daar bereiken ze heel veel mee. Dit Amerikaanse bedrijf geniet wereldwijd haar respect en de bekendheid. Want, het staat voor kwaliteit. Dat vooral. Ook bij het fabriceren van de hardloopschoen. Een greep uit de toonaangevende Nike hardloopcollecties.

Nike

Demping met de Nike Zoom Fly
Nike brengt met de Zoom Fly een schoen die in de voetsporen van de Pegasus en de Air Max wil treden. Een schoen die efficiënt presteert. Strak in de lijnen en functioneel in de details. Een van de hoogstandjes is het lichte bovenwerk van de Nike Zoom Fly. Vrijheid als deken over de schoen. Dit bovenwerk levert een aansluitende pasvorm op die ervoor zorgt dat snelheid is verzekerd. Licht is de omschrijving van de middenzool, evengoed een staaltje kwaliteit. In deze zool zit extreem, responsieve demping. De schoen helpt dus bij het omzetten van neerwaartse kracht in voorwaartse snelheid. Koolstofvezel is een veelgebruikt materiaal in de Nike Zoom Fly. Dit bevordert de explosiviteit, van de afzet en van de opvolgende voorwaartse kracht. Verder, een sokachtige pasvorm, een hoogwaardige constructie, goed bestendig tegen slijtage, een licht model, responsief en toch zacht.

Nike

Stabiel met de Nike Air Zoom Pegasus
Een pijlsnelle vormgeving, strakke lijnen en Nike Zoom op de zijkant van de zool. Natuurlijk, de Nike Pegasus is een blikvanger. Een catch onder de hardloopschoenen. Responsive Air Zoom demping is een opvallend foefje in deze schoen. De afzet van de gebruiker wordt vertaald naar explosieve, voorwaartse kracht. Deze demping ontlast de gewrichten en injecteert de vezels. De Pegasus is er een voor alle plekken: bos, weg, zand, schelpen, baan.
De mesh-voering voelt niet alleen soepel op de voet. Hij valt er ook soepel op. Tijdens het hardlopen combineert deze voering in het bovenwerk een gevoel van vrijheid mét de juiste stabiliteit. Bovendien, de mesh-laag is elastisch en ondersteunt hierdoor de afwikkeling van de voet. De schoen biedt ook Flywire kabels en veters om te strikken. Deze combinatie voelt als een bedje voor de voet, want ook hier: aanpassingsvermogen en robuustheid gaan hand in hand. Verder levert de schoen een ideale pasvorm. De Nike Zoom Pegasus bestaat deze week 35 jaar, dus om dat te vieren lanceert Nike een nieuwe variant van de klassieke hardloopschoen. De Pegasus schoen werd voor het eerst geïntroduceerd in 1983 en is een van de best verkochte Nike hardloopschoenen.Voor de vernieuwde Pegasus hebben de designers van Nike een beroep gedaan op een aantal atleten waaronder de Britse marathonloper Mo Farah.

Nike

Veerkrachtig met de Nike Epic React
De naam zegt het eigenlijk al. De Nike Epic React Flyknit is een comfortabele schoen die optimaal reageert op de voet en haar landing. Ervaringen van gebruikers vertellen een positief verhaal: alsof je op kussens loopt. De buitenzool is duurzaam en de schoen is vooral erg licht van gewicht. De Epic React is een schoen die gemaakt is voor de snelle runs, met de juiste demping. Die is niet te zacht en ook niet te stevig. Een schoen die de natuurlijke bewegingen mogelijk maakt en een schoen die is voorzien van een zeer responsieve tussenzool. In het ontwerp valt de hoogte van de zool op, evenals de stijlvolle kleurencombinaties in het aanbod. Het Nike-logo staat afgebeeld op de zijkant en de lijnen in het ontwerp zijn bijzonder strak.

Nike

Flexibel met de Nike Air VaporMax
Bij het zien van de Nike Air VaporMax kunnen de ogen niet van de schoen. De Air-unit die zich onder dit model begeven kennen ruimtes tussen de units zelf. Dat levert een buitengewoon beeld op. Deze units zijn vooral functioneel: het levert een zacht gevoel op en geeft de loper het idee dat hij of zij op wolken loopt. Bovenal is de Nike VaporMax een lichtgewicht. De middenzool geeft de voet responsieve en verantwoorde demping. Dit voordeel is te merken bij de verschillende afstanden die met deze schoen kunnen worden afgelegd. Het ontwerp van het bovenwerk is eveneens bijzonder opvallend. En functioneel. De Flyknit materialen geven de voet veel ademing en zorgen voor een goed omsluitend gevoel. Veters maken het comfort af, ze zijn af te stellen op de wensen van de loper.

(advertorial)

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *