< terug

Dokter rende 35 kilometer met mondkapje op als bewijs dat zuurstofniveau normaal blijft

30 oktober 2020 (3 reacties)

Een Britse arts wilde voor eens voor altijd de discussie rondom mondkapjes beëindigen. Tom Lawton besloot daarom 35 kilometer te rennen, mét een mondkapje op. En dat ging hem prima af.

Niet iedereen is het eens met het moeten gebruiken van mondkapjes. Zo zeggen sommigen dat ze niet lekker zitten en dat ze het moeilijk maken om te ademen. Sommige mensen beweren zelfs dat de mondmaskers zorgen voor een zuurstoftekort.

Lees hier verder

Reacties

 • Maarten Storm
  3 Op 09
  Kijk even dit: https://www.blckbx.tv/videos/dit-kan-fataal-aflopen-mondkapjes-bij-sporten. En overweeg of jullie dit artikel willen laten staan.
 • Admin
  3 Op 09
  Dag Maarten, het is een metroartikel en niet door ons geschreven. Weghalen vinden wij niet nodig. Iedereen kan en mag daar een mening over hebben. Jouw aanvulling is waardevol, dank daarvoor. Mooi tegengeluid.
 • Thomas Arends
  3 Op 10
  Ik vind dit een zeer kwalijke zaak. Met het publiceren van een dergelijk artikel zonder inhoudelijk een standpunt in te nemen is niet meer van deze tijd. Door publicatie bieden jullie een platform in het creëren van draagvlak voor deze waanzin. Er is meer dan genoeg bewijs en boeren verstand om niet te gaan rennen met een mondkap op. Alleen al vanuit passie voor de sport zou het goed zijn om inhoudelijk bedenkingen te plaatsen of je als platform uit te spreken. Blijkbaar delen jullie deze toewijding niet en dat is zeer teleurstellend. Nóg een platform zonder ruggengraat, bah!
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *