< terug

Edwin de Vries richt zich op zijn maatschappelijke carrière

28 juli 2019 (0 reacties)

Afgelopen week heb ik met mijn trainer/coach Guido gesproken aldus Edwin de Vries. Ik heb hem verteld dat ik heb besloten om na de Berlijn Marathon (29 september 2019) te stoppen op met topsport. Ik wil mij op mijn maatschappelijke carrière focussen (mijn andere passie) en daar het hoogst haalbare uithalen.

Als je topsport wilt bedrijven op het hoogste niveau kun je geen consessies maken en is het alles of niets. Momenteel zit er nog een stijgende lijn in mijn prestaties, maar ik merk dat mijn intrinsieke motivatie toeneemt voor mijn maatschappelijke carrière. Mijn grootste angst is om niet alles te kunnen leveren voor mijn sport. Dit is de reden waarom ik stop. Ik heb 13 (!) hele mooie jaren gehad en die ga ik nog met een knaller afsluiten. De komende periode wil ik mij daar ook op focussen. Bedankt voor jullie steun.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *