< terug

Edwin de Vries stopt op het hoogtepunt (Audio)

30 september 2019 (0 reacties)

Marathonloper Edwin de Vries liep in Berlijn zijn laatste wedstrijd. De TDR atleet deed dat in de Berlijn marathon met verve. De Vries werd in Berlijn met 2.13.38 de snelste Nederlander en verbeterde zijn persoonlijk record met bijna vier minuten. Ik ben op mijn hoogtepunt gestopt aldus de Vries. Ik ben al heel lang actief in de atletiek en heb er alles uitgehaald. Mijn andere passie is mijn eigen bedrijf mediamere. Daar wil ik de connectie zoeken met topatletiek en dat nog veel beter op de kaart zetten in Nederland. Luister naar een lang interview met Edwin de Vries.


Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *