< terug

Forerunner 30 nu verkrijgbaar

26 september 2017 (0 reacties)

Eenvoudig te gebruiken GPS-hardloophorloge met hartslagmeting op de pols, basis smartphone meldingen, VO2 max en meer

Garmin introduceert Forerunner 30 – een eenvoudig te gebruiken GPS-hardloophorloge met Elevate™ hartslagmeting op de pols1, hardloopgegevens en connected functies2. Of je nu lekker wilt joggen of traint voor je eerste 5 of 10K, de Forerunner 30 met ingebouwde GPS houdt bij hoe ver, hoe snel en waar je hebt gelopen zonder dat je je telefoon hoeft mee te nemen. Tussen de hardloopsessies door kun je dit horloge dragen als een dagelijkse activity tracker. Hiermee wordt het aantal stappen, verbrande calorieën en intensiteitsminuten bijgehouden. Zo word je ook naast je hardloopsessies gestimuleerd om te blijven bewegen. Bovendien blijf je op de hoogte met basis smartphone meldingen, die je op het display kunt aflezen.

Verbeter jouw prestaties 24/7
Blijf fit, analyseer en deel je prestaties met de Forerunner 30. Dankzij de Elevate™ hartslagmeting op de pols kun je zonder hartslagband om de borst lopen!

Als hardloper krijg je een goed idee van jouw fitnessniveau met de toevoeging van VO2 max. Daarnaast bieden trainingstools zoals Auto Pause® en Auto Lap® de mogelijkheid om gestelde doelen te behalen.

En wanneer je niet aan het hardlopen bent, functioneert dit horloge ook als activity tracker en telt onder andere het aantal stappen en verbrande calorieën. Het monitoren van het slaapritme en de slaapkwaliteit zorgt voor voldoende herstel. Het horloge is stijlvol, lichtgewicht en comfortabel om de hele dag te dragen.

Garmin_2_130

Haal alles uit je horloge
Voor een optimale hardloopervaring koppel je de Forerunner 30 aan het Garmin Connect Mobile platform. Het platform biedt elk type hardloper de mogelijkheid om inzicht te krijgen in resultaten die voor hem of haar belangrijk zijn. Om fitter te worden, prestaties te verbeteren of voor een optimale hardloopbeleving. Of je nu aan het trainen bent voor je eerste 5 of 10 kilometer of simpelweg meer wilt bewegen door het aantal stappen per dag te verhogen, Garmin Connect laat je de meest belangrijke en relevante data zien om je persoonlijke doelen te behalen.

De Forerunner 30 is uitgerust met connected functies zoals basis smartphone meldingen (meldingen van inkomende oproepen en tekstberichten), automatische uploads naar de Garmin Connect online fitness community en Live Track.

Dit hardloopmaatje heeft een batterijlevensduur van 8 uur in activity tracking modus en tot 5 dagen in smartwatch-modus.

Verkrijgbaarheid
De Forerunner 30 is vanaf nu verkrijgbaar in 3 kleuren (donkergrijs, paars en turquoise) voor een adviesverkoopprijs van €149,99.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *