< terug

Geen rituelen, maar wel hardloopboeken en films: ’Ik heb er behoefte aan’ | column Nienke Brinkman

21 april 2023 (0 reacties)

In eerste instantie hoorde ik dat mijn eindtijd genoeg was voor deelname aan de Olympische Spelen in Parijs, een dag later kreeg ik toch te horen dat die niet voldoende was. Voor mij was het sowieso geen doel om de limiet hier te lopen. Die kans komt later dit najaar nog wel voorbij. Ik heb nog eventjes. Ik ben ieder geval blij met m’n vijftiende plek, in mijn eerste Major Marathon. Misschien loop ik ’m in de toekomst nog een keer. Bij dit soort marathons speelt ervaring een grote rol.

Lees hier verder

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *