< terug

Groningen Urban Trail voor derde jaar op rij uitverkocht

7 februari 2018 (0 reacties)

Zondag 18 februari staan er 3.500 deelnemers aan de start bij de Groningen Urban Trail. Voor het derde jaar op rij is het evenement voortijdig uitverkocht en het evenement groeit ieder jaar. Het evenement is dit jaar gegroeid met ruim 15%. Voor de deelnemers ligt er een vernieuwd stadsparcours klaar met in totaal 20 highlights.

Nieuw: 6 km en 10 km
Eén voor één zijn alle unieke locaties bekend gemaakt en vandaag wordt de hele route gepresenteerd. Deelnemers krijgen dit jaar de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 6 km of 10 km. De introductie van de 6 km maakt het toegankelijker voor beginnende lopers.

Stadschouwburg, NS Hoofdstation, Studentenvereniging Vindicat en Universiteitsbibliotheek Groningen zijn dit jaar de grootste trekpleisters. Deze worden op de parcourskaart vergezeld met nog 16 locaties en 2 verzorgingsposten. De start en de finish zijn dit jaar op de Vismarkt. Hier kunnen deelnemers vooraf hun tassen achterlaten en krijgen ze na de finish een welverdiend ontbijt en een medaille.

Urban Trail Series
De derde editie belooft een mooi succes te worden en de organisatie wenst alle deelnemers veel loopplezier toe. Lopers die geen startbewijs hebben weten te bemachtigen en toch mee willen doen aan een Urban Trail, kunnen zich inschrijven voor de Amsterdam Urban Trail op 18 maart. Ook Leeuwarden staat voor 22 april op de agenda. Alle Urban Trails zijn te vinden op www.urbantrailseries.nl.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *