HAC´63 atleet Alwin Heijting wint in Oosterhesselen.

23 september 2019 (0 reacties)

Foto Gerrit Voortman

Oosterhesselen – Afgelopen zaterdag vond voor de tiende keer de Klenckeloop plaats. Verschillende atleten van HAC’63 stonden op deze warme na zomerdag aan de start voor één of twee ronden door het dorp Oosterhesselen.

Alwin Heijting van HAC’63 was een klasse apart, met een ruime voorsprong soleerde hij naar de zege op de tien kilometer in een tijd net boven de 33 minuten. Tweede plaatsen waren er voor HAC’63 atleten Jeroen Thalen (2e senioren) Arie Stuursma (2e 40+). Sandra Medendorp pakte na een paar lange wedstrijden weer een keer een tien kilometer mee en werd  hier tweede bij de dames 40+. Cathy van Es werd in deze categorie derde.

HAC’63 atletes Anja Bennink en Truus Luten staan de laatste weken regelmatig op het podium. Ze werden in Oosterhesselen respectievelijk tweede en derde in de categorie 50+. De vijf kilometer was het domein van de jeugdige HAC’63 atleten. Dave Mulderij kwam als tweede over de finish. Nick Kerkhof werd hier derde. Jan ten Cate van HAC’63 pakte in de categorie 50+ nog even de derde plaats mee. Marielle Lensen finishte hier als derde dame op de vijf kilometer.