< terug

Hardlooptip: Almere City Run op 26 juni

10 mei 2022 (0 reacties)

ALMERE – Over minder dan twee maanden is het al zo ver: de Almere City Run op 26 juni. Na de succesvolle jubileum editie en de virtuele editie in 2021 belooft het ook dit jaar weer een feest te worden in Almere. Op zondag 26 juni komen beginnende en meer ervaren lopers samen in beweging.

Het hardloopevent voor iedereen
De Almere City Run is een evenement voor iedereen. Het hardloopfestijn kent verschillende afstanden; de 10 Mijl, 10 km en de 4 Mijl. Voor jonge atleten worden de Kids Run van 1 Mijl en de 2 Mijl georganiseerd. Sportieve collega’s kunnen meedoen aan de Business Runs. De routes leiden de deelnemers vanaf de Esplanade langs het groen van het Weerwater. De finish is traditiegetrouw op de sfeervolle Esplanade waar iedereen als een winnaar wordt onthaald met een medaille. De Almere City Run staat bekend om de vriendelijke sfeer en motiveert iedereen in Almere en omgeving om in beweging te komen.

Programma
Het programma van de Almere City Run ziet er als volgt uit op 26 juni 2022:
09.00 uur Start Almere 10 Mijl
09.15 uur Start Kids Run 1 Mijl
09.30 uur Start Kids 2 Mijl
11.00 uur Start Almere 10 km
12.30 uur Start Yanmar 4 Mijl

Stichting Opkikker
Almere City Run steunt dit jaar het goede doel Stichting Opkikker. Stichting Opkikker organiseert opkikker-dagen voor gezinnen met een ziek kind. Hiermee wil de stichting de zorgen voor even wegnemen. Bij de inschrijving kunnen de deelnemers een donatie doen of een actiepagina aanmaken om geld op te halen voor Stichting Opkikker.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk via https://www.almerecityrun.nl/. Hier vind je ook alle informatie over de afstanden, wordt het parcours binnenkort bekend gemaakt en kun je je aanmelden als vrijwilliger.Bij je inschrijving is het mogelijk om het limited edition ‘Ally’ running shirt te bestellen. Zo kunnen de deelnemers in stijl meelopen met de Almere City Run.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.