< terug

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run 

16 juni 2024 (0 reacties) Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run 

Luc Essink winnaar van de Almere City Run

Op 16 juni 2024 was Almere weer het decor voor de Almere City Run. Tijdens deze 13e editie stonden ruim 2.400 deelnemers aan de start. Het wisselvallige weer kon de pret niet drukken bij zowel deelnemers als toeschouwers. De Esplanade werd weer omgetoverd tot het sportieve start- en eindpunt van de stad. Hier kwamen alle sporters en toeschouwers weer samen om het mooiste hardloopevenement van de stad te beleven.

De deelnemers van de Almere City Run 15 KM stonden als eerste aan de start op de Esplanade. Om 08.30 uur begonnen zij aan hun mooiste hardlooprondje door de natuur. Een half uur later konden de jonge lopers aan hun 1 kilometer lange rondje beginnen. Vervolgens werd het startschot gegeven voor de 10 KM-lopers. De dag eindigde met het traditionele Rondje Weerwater. Ook hier werd weer deels in de mooie natuur van Almere gelopen.Voldaan en met een grote glimlach op hun gezichten kwamen alle deelnemers over de finish. In de regen én in de zon. Hier werden zij verwelkomd door enthousiaste supporters, muziek en natuurlijk een high-five van de speakers.

Rachel de Weerd

Uitslagen

Luc Essink was de winnaar van de Almere City Run 15 KM met een mooie tijd van 50.47, gevolgd door Johan Postma die de afstand liep in 54.08. Het podium voor de 15 KM was compleet door René Wiering die in 55.37 minuten over de finishstreep kwam. Bij de vrouwen was Rachel de Weerd de eerste die over de streep kwam in een tijd van 1.01.54 uur.

Op de 10 KM was Matthew Bradly de snelste loper met een tijd van 33.03 minuten. De snelste vrouw was Annemieke Bot met een tijd van 40.52 minuten.Victor Hooft was de winnaar van het Rondje Weerwater die een tijd van 17.42 minuten neerzette. Bo Bish was de snelste vrouw op de afstand. Zij kwam over de finish met een tijd van 21.34 minuten.Bij de Business Runs waren MteeRunning Team 4 het snelste team op de langste afstand. Team Run2Day waren de winnaars van de 10 KM en Mtee Running Team 5 wonnen bij het Rondje Weerwater.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *