Ad
< terug

Hardlopers over de Vaporfly: ‘Ik noem het valsspeelschoenen’

6 februari 2020 (1 reactie)

Wie steeds sneller wil hardlopen, is bijna verplicht een Vaporfly te kopen. Anders rent de concurrent je voorbij. Adrie Verhoef (33) die op hoog niveau hardloopt bij atletiekvereniging Phanos in Amsterdam, heeft ze daarom ook aangeschaft. “Ik liep eind vorig jaar twee marathons. De eerste op normale schoenen, dat ging niet perfect. Die tweede op de Vaporfly’s. Het is echt anders. Ik noem ze de valsspeelschoenen, want zo voelt het. De afzet, demping, carbonplaten die je omhoog duwen. Je gaat gewoon harder.”

Lees hier verder

Reacties

  • Johan Neve
    2 Op 06
    Adri Verhoef, loopt 2.55 op de marathon is dat hardlopen op hoog niveau ? Ik ken 60+ers die sneller lopen maar dan wel op een moderne schoen, met carbonzool van Nike of New Balance dan wel Saucony. Ik fiets weliswaar nog op een stalen Pina. maar de rest rijdt op Carbon, toch vind ik het niet vals. de ontwikkelingen gaan door
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *