< terug

Het coronavirus treft ook de Meppel City Run op 17 mei

24 maart 2020 (0 reacties)

De organisatie van de Meppel City Run heeft als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus moeten besluiten de city run af te lassen. Helaas is het net als alle andere evenementen niet meer mogelijk dat op 17 mei 2020 de Meppel City Run doorgaat. Dit jaar zou het pas de tweede keer zijn dat de Meppel City Run in het voorjaar plaatsvindt, wat in 2019 nog zo’n groot succes was.

“Als organisatie wil je een dergelijk besluit natuurlijk niet nemen, maar we voelen ons verantwoordelijk en zijn verplicht voor de deelnemers, vrijwilligers, bezoekers en inwoners van Meppel om dit besluit te maken. We hebben als organisatie de afgelopen weken het nieuws nauwlettend in de gaten gehouden, met natuurlijk stille hoop dat dit snel zou overwaaien. Gezien de onzekerheid over de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de langere termijn, kiezen wij heel bewust voor een annulering i.p.v. een verplaatsing, ook in overleg met onze sponsors en partners, zoals onze hoofdsponsor Scania en partner gemeente Meppel”, zegt een teleurgestelde voorzitter van de Meppel City Run Hans Westenbrink. “We zijn als organisatie ontzettend dankbaar met alle steun van onze trouwe sponsors, die het mogelijk maken dat we geen grote verliezen leiden bij het afgelasten van deze editie. Alle opgehaalde sponsorgeld voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur die we al hebben ontvangen wordt nog dit jaar gestort naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur. In 2021 wordt dit bedrag hopelijk verder aangevuld met bijdragen van de overige deelnemers”, legt Hans verder uit.

“Omdat we weten dat niet alleen wij teleurgesteld zijn, maar ook lopers, kinderen, G-runners,bedrijven en sponsors, hebben we besloten dat alle lopers die zich reeds hebben ingeschreven voor de Meppel City Run 2020 automatisch een startbewijs krijgen voor de editie van 2021. Deelnemerskrijgen hierover persoonlijk bericht. We bedanken nogmaals onze sponsors, partners en alle ingeschreven deelnemers voor het enthousiasme tot nu toe. Wees voorzichtig, pas op elkaar en blijf (op gepaste afstand) hardlopen! We zien jullie graag gezond aan de start in 2021”, sluit Hans bedrukt af.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *