< terug

Inschrijving 39ste editie Utrecht Marathon geopend

4 december 2019 (0 reacties)

Zondag 19 april 2020 vindt de 39e editie van de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park plaats. De deelnemers lopen langs de highlights van de stad en finishen op het Utrecht Science Park waar Running, Food en Music centraal staan. De Utrecht Marathon steunt ook in 2020 KWF Kankerbestrijding.

Afstanden voor iedereen
Met een vernieuwd programma en muziekpunten langs het parcours wordt van de Utrecht Marathon een sfeervol Utrechts evenement gemaakt. De verschillende oude- en nieuwe stadsdelen van Utrecht zijn door het marathonparcours (42,195km) aan elkaar verbonden. De combinatie van het lopen door de parken, stadsdelen zoals Leidsche Rijn en het lopen door de oude binnenstad zorgen voor een prachtige loopbelevenis. Ook dit jaar zullen de deelnemers starten op de Utrecht Science Park Halve Marathon (21,1 km), Kwart Marathon (10,55 km) en de KWF Mini Marathon (± 1.5 km). Op het foodplein, gevestigd op het Utrecht Science Park, kan iedereen nagenieten onder het genot van een drankje, hapje en muziek.

Start_Overzicht

Utrecht Science Park
De Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park is niet zomaar een sportevenement. De prachtige route vanuit het science park maakt een mooie verbinding met stad en regio Utrecht en sluit naadloos aan bij het Utrechtse ‘Gezond Stedelijk Leven’. “Op het Utrecht Science Park werken we samen aan het verbeteren van gezondheid en kwaliteit van leven. Samen met (kennis)partners Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, UMC Utrecht, Sportcentrum Olympos en KWF Kankerbestrijding geven we inhoud aan de Utrecht Marathon, als start voor een langer en gezonder leven”, aldus Jan Henk van der Velden, directeur-bestuurder Stichting Utrecht Science Park.

De-Dom_overzicht

KWF – Ren tegen Kanker
De Utrecht Marathon steunt ook in 2020 KWF Kankerbestrijding. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding. De deelnemers kunnen het verschil maken door bij inschrijving een donatie te doen en/of een actiepagina aan te maken bij het KWF. Tevens heeft KWF een unieke actie. Als je via KWF inschrijft voor de kwart, halve of de hele marathon én minimaal 500 euro ophaalt aan sponsorgeld, dan word je beloond met een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker shirt.

Inschrijven
De inschrijving van de Utrecht Marathon op zondag 19 april 2020 is vanaf vandaag geopend. Op de website vind je meer informatie over het evenement, de parcoursen en het programma.

Inschrijven is mogelijk via www.utrechtmarathon.com

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *