< terug

Inschrijving Singelloop geopend

25 december 2021 (0 reacties)

UTRECHT – De Singelloop Utrecht vindt – na twee jaar afwezigheid wegens Covid-19 – plaats op zondag 2 oktober 2022. Vanaf vandaag is het voor iedereen weer mogelijk om zich in te schrijven. De startbewijzen van de lopers die zich al hadden ingeschreven voor de editie die gepland stond op 3 oktober 2021, blijven geldig voor de 70e editie.

Jubileumeditie voor jong en oud
De Singelloop Utrecht draagt met trots het vaandel van oudste stratenloop van Nederland. Het loopevenement – met onderdelen voor jong en oud – wordt voor de 70e keer georganiseerd. In de ochtend gaan de kinderen van start met de Kids Run 1 km en 2.5 km. In de middag starten de 5 km en 10 km Singelloop Utrecht, die de deelnemers langs de authentieke Utrechtse Singels voeren.

Het Wilhelminapark wordt traditiegetrouw omgedoopt tot het bruisende hart en er staan weer verschillende bands om de deelnemers aan te moedigen. De start van de 5 kilometer Singelloop Utrecht en de 10 kilometer Singelloop Utrecht is op de befaamde Maliebaan om daarna te finishen in het Wilhelminapark. Ieder jaar worden er veel persoonlijke records gelopen op de snelle parcoursen van de 5 en 10 km, waarbij het topatletenveld op de 10 km de strijd zoals gewoonlijk zal aanvoeren.

 

Singelloop-Utrecht---persbericht-foto-3
Singelloop Utrecht

Ren tegen kanker
Het goede doel van deze editie is KWF. Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF al 72 jaar het verschil. Deelnemers kunnen óók het verschil maken door zich via KWF in te schrijven. Je krijgt dan een eigen actiepagina waarmee sponsorgeld opgehaald kan worden. Bij 500 euro of meer aan sponsorgeld ontvangen deelnemers een gratis startbewijs en het Ren tegen kanker-shirt.

Je kunt je inschrijven voor de 70e editie via www.singellooputrecht.nl. Op deze website vind je ook informatie over het programma en het parcours.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *