< terug

Inschrijvingen 40ste editie Utrecht Marathon geopend.

21 december 2023 (0 reacties)

Op zondag 19 mei 2024 staat Utrecht weer in het teken van de Utrecht Marathon. Verschillende afstanden zullen tijdens deze jubileum editie van start gaan, waardoor het een spektakel wordt voor alle type lopers en leeftijden. De start en finish bevinden zich op het Utrecht Science Park. 

Afstanden
Van de start tot aan de finish zullen alle deelnemers de mooiste kanten van de Domstad zien. Het hardloopevenement heeft in 2024 weer een rijkgevuld programma. Naast de Marathonafstand wordt er de Utrecht Halve Marathon, ¼ Marathon en de Mini Marathon aangeboden. De Businessteams kunnen meedoen aan de Business Runs op de Halve en Kwart Marathonafstanden. Het nieuwe onderdeel: de Utregse Studentenbokaal zorgt voor een leuke competitie voor studenten waarbij het loopfeest in de Domstad compleet is. 

De inschrijving voor alle onderdelen van de Utrecht Marathon zijn geopend. Inschrijven is mogelijk via de website: https://www.utrechtmarathon.com/

Nieuw programmaonderdeel: de Utregse Studentenbokaal

Deze 40e editie van de Utrecht Marathon is er een nieuw onderdeel toegevoegd aan het programma. Utrecht is niet alleen een prachtige stad, maar ook dé stad voor studenten. Speciaal voor alle studenten is het Utregse Studentenbokaal in het leven geroepen. In een team van vier personen lopen deelnemende studenten de kwart Marathon. Alle teams/verenigingen nemen het tegen elkaar op in de strijd om de felbegeerde Utregse Studentenbokaal!

Supported by Utrecht Science Park

De start en de finish van de Utrecht Marathon vinden ook deze jubileum editie traditiegetrouw plaats op het Utrecht Science Park. Hiermee wordt de Utrecht Marathon door Utrecht Science Park als supporting partner mede mogelijk gemaakt. 

KWF – Ren tegen kanker

Het goede doel van de Utrecht Marathon is ook deze editie KWF Kankerbestrijding. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding. De deelnemers kunnen het verschil maken door bij hun inschrijving een donatie te doen en/of een actiepagina aan te maken bij KWF.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *