< terug

Jasmijn Lau: van rustige duurlopen word ik beter (video)

26 oktober 2018 (0 reacties)

Jasmijn Lau bereidt zich voor op de Warandeloop en het EK cross in Tilburg. De juniore is een groot kanshebster voor eremetaal bij het EK cross. Eerst moet ze zich kwalificeren tijdens de Warandeloop. Ik train niet specifiek maar loop voornamelijk rustig. Daar word ik beter van. De laatste weken heb ik heel veel kilometers gemaakt. Op de Warandeloop en het EK cross wil ik er staan en alles geven. De trainingen gaan voor mij altijd door het bos en over de trailpaden. We spraken haar na afloop van de vier Mijl van Groningen. Ze debuteerde in Groningen. Ik heb lekker gelopen en de tijd interesseert mij niet zoveel, gewoon lekker lopen.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *