< terug

Jeugdige 4 Mijl talenten trainen toe naar de Plantsoenloop

22 oktober 2019 (0 reacties)

De Menzis 4 Mijl van Groningen is nog maar net achter de rug en het volgende hardloopevenement staat alweer op de planning. Voor de toplopers van de Jeugdloop wordt hiervoor een speciale talententraining aangeboden om een nog snellere tijd te kunnen lopen bij de Plantsoenloop. 

De Plantsoenloop is de oudste én gezelligste loop van Groningen en vindt plaats op zaterdag 2 november. De klassieker van het Noorden gaat dwars door het groene en heuvelachtige Noorderplantsoen met afstanden voor lopers van alle leeftijden. Tijdens de 62e editie kunnen deelnemers kiezen uit 1 km, 2 km, 4 km of 8 km met een sfeervolle start en finish op de Oranjesingel. 

Aan de Jeugdloop van de Menzis 4 Mijl van Groningen deden op zondag 13 oktober bijna 2.000 deelnemers mee. De 100 snelste lopers van deze categorie ontvingen een uitnodiging om deel te nemen aan de speciale talententraining die op woensdag 30 oktober plaatsvindt. Tijdens de training krijgen de jeugdlopers tips en tricks van niemand minder dan Eddy Kiemel, hoofdtrainer van Team 4 Mijl die onder meer met Europees medaillewinnaar Thijmen Kupers samenwerkt.

Plantsoenloop_NickBlikslager

Met deze talententraining probeert de organisatie van de Menzis 4 Mijl van Groningen talenten de mogelijkheid te geven om gescout te worden en daarnaast uit te dagen om toe te trainen naar een volgend hardloopevenement. Op deze manier blijft de jeugd in beweging en kunnen ze hun talenten ontwikkelen.

De talentvolle jeugdlopers ontvangen bij hun aanmelding voor de talententraining een kortingscode om zich in te schrijven voor de Plantsoenloop, waardoor ze op zaterdag 2 november de strijd aan kunnen gaan met de snelste lopers van Groningen uit Team 4 Mijl op de 4 km of 8 km wedstrijdloop.

Lijkt het jouw leuk om de snelste jeugdlopers van de Menzis 4 Mijl van Groningen of zelfs Team 4 Mijl te verslaan tijdens de Plantsoenloop? Schrijf je dan in via www.plantsoenloop.nl/deelnemen. Let op! Er zijn al meer dan 2.500 startbewijzen verkocht, dus wees er snel bij!

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *