< terug

Marit Dopheide denkt dat ze Corona heeft gehad en is nog steeds niet terug op oude niveau

8 juni 2020 (0 reacties)

Vierhonderd meter atlete Marit Dopheide (29) verklaart in een interview met het Dagblad van het Noorden dat ze waarschijnlijk corona heeft gehad.Ze ondervond vervolgens hoe lastig het is om dan weer terug op niveau te komen.

Voor de goede orde, zegt ze er in het Dagblad van het Noorden meteen bij, is het niet honderd procent zeker dat ze corona heeft gehad. Want: niet getest. ,,Maar ik zou niet weten wat het anders is geweest. En mijn vriend is op wintersport geweest en had ook klachten” aldus het Dagblad van het Noorden.

Doodmoe
Ze dacht na weken van longklachten en hoesten dat ze wel weer de oude zou zijn maar dat viel zwaar tegen. Ze trainde wat op de racefiets maar kon een dag later niets meer en dat ging wel tien weken zo door.
Soms was ik dood- en doodmoe, werd ik dizzy en zag alles wazig. De nasleep was voor mij heftiger dan de ziekte zelf aldus Dopheide in het Dagblad van het Noorden.Ze is nu maanden verder nog steeds sneller in ademnood.Dopheide wil een plekje veroveren in het 4×100 meter team voor de OS van Tokio.

Lees hier het artikel

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *