< terug

Meppel City Run organiseert SlooOW Business Run

21 maart 2023 (0 reacties)

Op zondag 4 juni 2023 vindt de 10e editie van de Meppel City Run plaats. De Meppel City Run is een hardloopwedstrijd van 4 of 8 Engelse mijl door het centrum van Meppel. Je kunt als individu meedoen, maar je kunt dit jaar ook weer een sportieve prestatie neerzetten als team en samen over de finish gaan. De organisatie wil een toegankelijk hardloopevenement neerzetten voor iedereen en daarmee gezond leven en voldoende bewegen stimuleren. Met de Business Run hoopt de organisatie een groot publiek te bereiken. 

Wiebo Walstra (Voorzitter Meppel City Run): “Ons doel is om de loopsport te promoten en we willen daarbij een bijdrage leveren aan het stimuleren van een gezonde leefstijl voor alle mensen binnen de samenleving.” De Meppel City Run organiseert dit jaar de SlooOW Business run speciaal voor bedrijven.

Meedoen en trainen voor de Meppel City Run zorgt voor een goede sfeer in het bedrijf, maar natuurlijk ook voor gezonde en actieve werknemers. “Die gezelligheid kunnen we wel gebruiken na een periode van Covid. Niet alleen teambuilding en plezier op de dag zelf, maar zeker ook de voorpret in de aanloop van het event.” Alsdus Els Dubbink (PR en communicatie).

Hardloopclinic voor de business teams

Dit jaar is er een leuke nieuwe toevoeging aan de SlooOW Busines Run. TriathlonWorld (sportieve partner van De Meppel City Run) verzorgt op zaterdagochtend 22 april een loopclinic voor alle business run deelnemers. Zo kan iedereen nog beter voorbereid aan de start staan.

Meppel City Run bestaat 10 jaar

Dit jaar is een bijzonder jaar, want dit jaar zal de 10e editie van De Meppel City Run plaatsvinden. Het zal een extra feestelijke editie worden met bijbehorende acties.

Wiebo over het hardloopevent: “Wij hopen iedereen in de regio (en daarbuiten) te kunnen bereiken om samen een gezonde dag vol plezier te hebben. Van jong tot oud. Van beginner tot doorgewinterde loper. En natuurlijk willen we onze mooie binnenstad ook graag presenteren aan de wijde regio.”

Persbericht

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *