< terug

Meppel City Run weer terug op de hardloopkalender

12 april 2022 (0 reacties)

Op de foto: links Sharon ten Berge; Account / Marketing Manager van Pandriks Bake Off B.V. en Rechts Miranda Pruntel-Vrieling Marketing Meppel City Run

Op 22 mei 2022 is het weer zover: de Meppel City Run. De laatste twee edities van het evenement werden helaas afgelast vanwege het coronavirus. Gezien de versoepelde maatregelen eerder dit jaar staat alles in de startblokken om van deze 9e editie een groot succes te maken.

De Meppel City Run is een hardloopwedstrijd over 4 of 8 Engelse mijl door Meppel, met de start en finish in de historische binnenstad, georganiseerd vanuit Atletiekvereniging de Sprinter. Op zondag 22 mei 2022 vindt alweer de 9e editie van de Meppel City Run plaats. Inmiddels heeft het evenement al heel wat jaren een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van stad Meppel. Dit jaar verbindt Pandriks Bake Off uit Meppel zich als topsponsor aan dit evenement. In haar 100% natuurlijke en biologische bakkerijen produceert Pandriks bake off brood volgens een uniek, innovatief en efficiënt proces.

Deelnemers kunnen zich zowel individueel als met een businessteam opgeven. Als individuele deelnemers heb je de keuze tussen de 4 of 8 mijl en met een team kan je deelnemen aan de businessrun. Het parcours is geschikt voor de ervaren wedstrijdloper als de recreant. De Meppel CityRun is er voor jong en oud. Kinderen kunnen meedoen aan een sponsorloop voor het goede doel en deze editie is er ook weer de G-Run voor mensen met een beperking. De PrimaLIFE G-Run van 1 km is er voor iedereen met een beperking waar lopers alleen mogen lopen of zich kunnen opgeven met een begeleider.

Deelname aan de Pandriks 4 of 8 mijl kost € 13,95 voor de 4 mijl en € 16,50 voor de 8 mijl. Daarvoor terug ontvangt iedere deelnemer een startnummer voorzien van chip voor tijdregistratie, een uniek hardloopshirt én na de finish een mooie medaille en professionele bidon van Sportvoedingwebshop met sportdrank.

Kijk voor meer informatie op de website van de organisatie

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *