< terug

Pannekoekenbakker wordt titelsponsor Heuvelrugcross

28 januari 2019 (0 reacties)

Met de PNEM-cross en de Bedafcross in de benen staat zondag 3 februari de derde Keiencross op het programma. In de bossen tegenover de Pannekoekenbakker in Zeeland organiseert atletiekvereniging De Keien de Pannekoekenbakkercross. 


De bekende Heuvelrugcross is onlangs omgedoopt tot pannekoekenbakkercross. De Pannekoekenbakker uit Zeeland wordt titelsponsor van de derde wedstrijd in de Keiencrosscompetitie. Naast het titelsponsorschap zullen ze de prijzen voor het juniorenklassement beschikbaar stellen, die in maart aan het einde van de crosscompetitie worden uitgereikt.

Vervolg Keiencrosscompetitie
Zondag zal de crosscompetitie worden hervat en zullen klassementsleiders Marlin van Hal uit Langenboom en Bart Pinkse uit Rosmalen hun leidende posities gaan verdedigen. Van Hal heeft een enorme voorsprong bij de vrouwen en kan de eindoverwinning, met nog twee wedstrijden voor de boeg, al bijna niet meer ontgaan. Pinkse zal nog vol aan de bak moeten, hij heeft slechts een kleine voorsprong op de nummers twee en drie in het klassement.  De deelnemers worden zondag getrakteerd op een uitdagend en afwisselend parcours met enkele pittige heuveltjes. De Pannekoekenbakkercross begint om 10.00u met de pupillenwedstrijden, gevolgd door wedstrijden voor junioren in verschillende leeftijdscategorieën. De wedstrijd voor junioren A/B en recreanten gaat om 10.45u van start. Deelnemers hebben de mogelijkheid te finishen na iedere ronde (1.670 meter) met een maximum van 6 ronden (10.020 meter). Iedereen die van hardlopen houdt kan deelnemen. Inschrijven is mogelijk tot een kwartier voor de start in de tent van het wedstrijdsecretariaat. Kosten bedragen 5 euro voor recreanten en junioren A/B. De overige junioren en pupillen betalen 3 euro per persoon. Meer informatie over het programma en de diverse leeftijdscategorieën is te vinden op www.dekeienatletiek.nl. 

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *