< terug

PNEM-cross in Uden gaat door!

15 november 2021 (0 reacties)

Op zondag 28 november organiseert Atletiekvereniging De Keien de PNEM-cross. In de bossen bij Naat Piek vindt traditioneel de opening van de jaarlijkse crosscompetitie plaats, waarbij de huidige coronamaatregelen gelden.

Eind november gaat de 45e editie van de Keiencrosscompetitie van start. In de bossen bij Naat Piek, nabij het oude PNEM gebouw, kunnen hardloopliefhebbers uit de regio weer de strijd met elkaar aangaan in diverse leeftijdscategorieën. De organisatie zal weer een mooi en afwisselend parcours uitzetten in de prachtige bosrijke omgeving.De PNEM-cross begint om 10.00u met de wedstrijden voor mini’s, en pupillen (A/B/C), gevolgd door wedstrijden voor junioren C/D om 10.15u. De wedstrijd voor junioren A/B en senioren gaat om 10.45 uur van start. De recreanten starten ook om 10:45u en kunnen 1 ronde (1.620 meter) tot maximaal 6 ronden (9.720 meter) afleggen en hebben de mogelijkheid om na iedere ronde te finishen.

Iedereen kan deelnemen
Deelname aan de PNEM-cross is niet alleen voor leden van een atletiekvereniging. Deze laagdrempelige wedstrijd is zowel voor ervaren lopers, als beginners die willen kennismaken met hardlopen op onverhard terrein. Bovendien is crossen een mooi alternatief om je conditie op peil te houden in de wintermaanden.

Coronamaatregelen
Tijdens deze PNEM-cross gelden de huidige coronamaatregelen. De organisatie wil benadrukken dat er geen publiek aanwezig mag zijn.

Inschrijven
Vanwege de huidige coronamaatregelen adviseert de organisatie deelnemers zoveel mogelijk online in te schrijven via www.inschrijven.nl. Dit stimuleert de doorloop bij het ophalen van de startnummers op de wedstrijddag en vermindert de contactmomenten. Na-inschrijven voor de PNEM-cross is mogelijk tot een half uur voor de start in de tent van het wedstrijdsecretariaat. De kosten bedragen 5 euro voor recreanten en junioren A/B. De overige junioren en pupillen betalen 3 euro per persoon.

Crosskalender
Op zondag 9 januari vindt de Bedafcross plaats en zondag 13 februari kan iedereen deelnemen aan de Pannekoekenbakkercross in de bossen tegenover De Pannekoekenbakker in Zeeland. De finale wordt gehouden in het sportpark van Uden, waar op zondag 13 maart de Parkcross van start gaat.

Voor meer informatie kijk op www.dekeienatletiek.nl of mail naar keiencrossen@dekeienatletiek.nl

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *