< terug

Pfixx Solar Montferland Run 2020 gaat niet door

24 september 2020 (0 reacties)

De 25e editie van de Pfixx Solar Montferland Run die op 6 december plaats zou vinden, zal dit jaar niet doorgaan. Vanwege het Coronavirus vindt het bestuur van de Stichting Montferland Run het niet verantwoord om de wedstrijd in en rond ’s-Heerenberg plaats te laten vinden.

De organisatie heeft zo lang als mogelijk gewacht met het nemen van deze beslissing. Zij hoopten op een positieve ontwikkeling aangaande het coronavirus en de daaraan gekoppelde maatregelen.
Het was al snel duidelijk dat het organiseren van de Pfixx Solar Montferland Run als volwaardig evenement dit jaar niet haalbaar zou zijn. Met een beperkte hoeveelheid deelnemers, geen publiek, beperkte faciliteiten, gefaseerde starten en geen dweilorkesten langs de route zou de Pfixx Solar Montferland Run haar karakter en sfeervolle uitstraling verliezen.

Het belangrijkste voor de organisatie was dat er een veilig, verantwoord en gezond evenement neer gezet zou moeten kunnen worden voor zowel de deelnemers, vrijwilligers, het publiek, sponsors, partners en alle andere betrokkenen.
Gezien de toename van het aantal besmettingen vind men het de enige juiste beslissing om de jubileumeditie van de Pfixx Solar Montferland Run naar 2021 door te schuiven.

De organisatie hoopt iedereen op 5 december 2021 te mogen verwelkomen en wenst een ieder toe wat het allerbelangrijkst is: veel gezondheid!

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *