Saskia Schutte en Danny Koppelman winnen Oldemeijercross

21 oktober 2019 (0 reacties)

De Oldemeijercross werd op zaterdag 19 oktober voor de vijftiende keer georganiseerd door Spurt ’88.  De eerste wedstrijd van de Vechtdal Crosscompetite trok wederom een groot aantal deelnemers. De weersomstandigheden waren redelijk, het parcours was zoals altijd pittig en uitdagend. In een schitterende omgeving was het weer genieten voor deelnemer en toeschouwer.

Het prachtige parcours was vanaf de start- en finishlocatie goed te overzien voor het publiek. De deelnemers kregen veel heftige klimmetjes, passages met mul zand en lastige afdalingen rondom recreatievijver de Oldemeijer voorgeschoteld. Ruim 300 lopers deden mee aan het evenement, een teken dat de Oldemeijercross een geliefd sportevenement is in de regio. Een prachtige cross en een perfecte organisatie was het commentaar van één van de deelnemers.

Mooie prestaties
Pim Bakker won de 6 km kilometer in een tijd van 21.36. De snelste vrouw op deze afstand was Aline Kootstra in een tijd van 23.54. Het hoofdnummer de negen kilometer werd met overmacht gewonnen door Danny Koppelman in een toptijd van 30.44. Saskia Schutte won knap in 39.26. Spurt’88 atleet Henk Oldehinkel pakte een derde plek bij de heren M50. Henk finishte in 40.43.

De organisatie van de Oldemeijercross wil graag alle sponsoren en vrijwilligers bedanken die ervoor hebben gezorgd dat de vijftiende editie van de Oldemeijercross een groot succes is geworden. De volgende wedstrijd in de Vechtdal Crosscompetitie is de Zwarte Dennencross op 16 november in Staphorst.