< terug

Urban Trail Utrecht groot succes

5 september 2021 (0 reacties)

UTRECHT – Na een lange tijd zonder Urban Trails konden de hardloopschoenen eindelijk weer uit de kast getrokken worden. Vandaag stond het Moreelsepark in Utrecht in het teken van de vierde editie van de Urban Trail Utrecht. Het was de eerste van zeven Urban Trails die dit jaar worden gelopen. 5 of 10 km hardlopen dwars door historische panden en langs prachtige locaties. Met voldoende voorzorgsmaatregelen en een ruime startstraat vertrokken de deelnemers verspreid en met 1,5 meter afstand Utrecht in. Mede door het prachtige weer was ook de vierde editie van de Urban Trail een groot succes.


Zondag 5 september was een mooie aftrap van de Urban Trails series voor 2021. Het parcours liep dit jaar weer langs verassende en onontdekte plekken in hartje Utrecht. Het was weer een unieke combinatie tussen sport en cultuur. Deelnemers gingen dit jaar van start op de Rijnkade en liepen door locaties als Kinepolis Jaarbeurs, Sonnenborgh Museum & Sterrenwacht, prachtige Utrechtse hofjes, en het Tivoli Vredenburg om hierna te finishen in het Moreelsepark. Onderweg konden ze genieten van gezellig entertainment.
Ondanks de corona maatregelen was deze editie een succes. In plaats van een gezellig ontbijtje in het Moreelsepark, kregen de deelnemers vandaag hun ontbijtpakket en welverdiende medaille mee naar huis.  

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *