< terug

Vernieuwd parcours Urban Trail Utrecht

22 maart 2024 (0 reacties)

Altijd al door een museum, restaurants en een winkelcentrum willen rennen? Op Paasmaandag 1 april is dat mogelijk tijdens de Urban Trail Utrecht. Op het vernieuwde parcours hardlopen deelnemers door de leukste locaties in de binnenstad van Utrecht. Maar liefst 15 locaties staan op de route en worden door deelnemers op sportieve wijze (her)ontdekt. 

De Urban Trail Utrecht is een aanrader voor iedere hardloopliefhebber van elk niveau. Ook voor de sportievelingen die eerder hebben meegedaan aan de fun run, iedere editie worden de routes namelijk weer vernieuwd. Het Urban Trail-concept staat bekend om het verkennen van de stad op een unieke manier. Hardlopend door gebouwen, stadions en nog veel meer. Zo zijn er heel wat hoogtepunten te vinden op de route van de Urban Trail Utrecht, waaronder Hoog Catharijne, Maesons en de Stadsschouwburg. Alle locaties op de route maken het een onvergetelijke ervaring die laten zien wat Utrecht voor moois te bieden heeft. 

De Stadsschouwburg is de start- en finishlocatie voor de sportieve ontdekkingstocht. Tijdens deze editie kunnen hardlopers weer kiezen tussen een korte en lange route. De korte route van ongeveer 6 kilometer zal door o.a. Museum Speelklok en de Utrechter gaan. De lange route van ongeveer 11 kilometer gaat door alle locaties op de route waaronder Molen de Ster en Landhuis in de Stad. Run2Day zal voor zowel hardlopers als toeschouwers een feestje zorgen. Toeschouwers kunnen daar in de juichzone de deelnemers aanmoedigen. De volledige parcourskaart en alle deelnemende locaties zijn hier te vinden

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *