< terug

14e Vrieling Hardenberg City Run verschuift definitief naar zaterdag 19 mei.

20 september 2017 (0 reacties)

Hardenberg-Eerder maakte de organisatie van de Vrieling Hardenberg City Run bekend dat de toonaangevende wedstrijd naar de tweede zaterdag in mei werd verplaatst. Na nader overleg met alle betrokkenen bleek de derde zaterdag in mei beter te passen in de activiteitenkalender Stad Hardenberg.

“Het is van groot belang dat ons evenement een prominente plaats krijgt in de landelijke hardloopkalender maar het is van nog van groter belang dat het evenement goed past in de activiteitenkalender Stad Hardenberg”, aldus voorzitter Christiaan Kuiper. “Door nu definitief te kiezen voor 19 mei 2018 kunnen wij ook voor de komende jaren de derde zaterdag van mei aanhouden als datum wat ook goed past binnen de activiteitenkalender Stad Hardenberg”. “Wij roepen dan ook alle hardlopers op om de datum 19 mei 2018 al aan te kruisen in de hardloopagenda”.

Het bestuur van het toonaangevend hardloopevenement in Hardenberg is van mening dat door op de derde zaterdag in mei de wedstrijd te organiseren er ook landelijk veel atleten ervoor zullen kiezen om de Vechtstede Notarissen Vechtdal Halve Marathon te gaan lopen. “De grote hardloopwedstrijden zijn in de maand april en dus is er nu meer gelegenheid om apart te trainen voor deze prachtige halve marathon. Het Vechtdal is ook nog eens een fantastische omgeving voor een halve marathon”, aldus Christiaan Kuiper. De organisatie ziet ook mogelijkheden om in samenspraak met campingeigenaren in het Vechtdal deelnemers een mooi weekendarrangement aan te bieden. De 14e Vrieling Hardenberg City-Run wordt op zaterdag 19 mei 2018 georganiseerd.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *