Ad
< terug

Bekele tegen Kipchoge in de Londen marathon

17 januari 2020 (0 reacties)

Kenenisa Bekele heeft dit najaar de op een na snelste marathon aller tijden neergezet tijdens de BMW Berlin Marathon en heeft zich een nieuw doel gesteld, het winnen van de Londen marathon. Hij krijgt concurrentie van de snelste marathonloper ter wereld,Eliud Kipchoge. Ook zijn teamgenoot Mule Wasihun die vorig jaar als derde finishte gaat van start.

Winnen
Bekele, werd in 2017 tweede in de marathon van Londen. “Ik ben heel blij om terug te keren naar Londen. Ik heb het gevoel dat ik hier nog iets moet afmaken en ik zou graag deze prachtige race winnen. ”Ik kijk er naar uit om opnieuw tegen Eliud te racen. We hebben door de jaren heen veel geweldige wedstrijden tegen elkaar gelopen op de baan en op de weg. Hij is een speciale atleet die dat vorig jaar opnieuw bewees met zijn geweldige prestaties. ”

Wereldklasse
“Ik heb het gevoel dat mijn overwinning in Berlijn heeft bewezen dat ik nog steeds in staat ben om de grootste races ter wereld met tijden van wereldklasse te winnen. Ik kijk echt uit naar wat ik in Londen kan presteren. ”Kipchoge en Bekele hebben elkaar eerder vier keer ontmoet in de marathon. Twee keer in Virgin Money London Marathon (2016 en 2018), waarbij Kipchoge beide keren de winnaar was.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *