< terug

Eliud Kipchoge met liefst 41 hazen op jacht naar record

8 oktober 2019 (0 reacties)

Kipchoge is onderweg naar Wenen

Eliud Kipchoge krijgt in zijn poging om als eerste mens de marathon onder de 2 uur te lopen, hulp van een batterij aan toplopers. Liefst 41 hazen staan de Keniaanse loper bij in zijn poging, die waarschijnlijk zaterdag in Wenen plaatsvindt.

Lees hier verder

Dit weekeinde al?
Op 7 oktober bevestigde het INEOS 1:59 Challenge-team dat de beslissing was genomen voor Eliud Kipchoge om naar Wenen te vliegen, en verkleinde het de periode van starten tussen 12 – 14 oktober, met als doel de 12e. De volgende datum in het beslissingsproces is morgen (9 oktober) wanneer het Performance-team beslist of de datum voor de INEOS 1:59 Challenge op 12 oktober wordt bevestigd of wordt uitgesteld. Als het groene licht op 9 oktober wordt gegeven, begint het aftellen van drie dagen en Kipchoge schakelt zijn voeding om en begint met het laden van koolhydraten. Kipchoge en zijn team zullen dan hun laatste voorbereidingen treffen en de wereld kan zich voorbereiden om de INEOS 1:59 Challenge live te bekijken.

Zodra de datum is ingesteld, wordt de exacte starttijd voor de INEOS 1:59 Challenge de dag ervoor gelijkvormig gemaakt. De starttijd is tussen 05.00 en 09.00 uur lokale tijd (CEST). Bij de landing in Wenen zei Eliud Kipchoge: “Ik ben klaar voor de INEOS 1:59 Challenge. Mijn training is succesvol geweest en ik kijk uit naar de komende Challenge en laat de wereld zien dat geen mens beperkt is.”Ik ben erg opgewonden om hier in Wenen te zijn. Ik heb het parcours nu voor het eerst gezien en het zag er geweldig uit. Ik kan niet wachten om te lopen en hopelijk zie ik jullie daar dit weekend”.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *