< terug

Inschrijving Egmond Halve Marathon geopend

14 augustus 2023 (0 reacties)

Op zondag 14 januari, staat de hardloopklassieker Egmond Halve Marathon op de agenda. In het laatste weekend.De inschrijving voor dit evenement is vanaf nu geopend.

Egmond Halve Marathon
Met ruim 18.000 hardlopers is de Egmond halve marathon de winterklassieker in Nederland. Deelnemers aan de 49e editie van de Egmond Halve Marathon starten vanaf de Boulevard Noord in Egmond aan Zee. Het parcours van 21,1 en 10,5 kilometer brengt de lopers over het strand en door de uitdagende duinen van het Noordhollands Duinreservaat. Lopen in Egmond is altijd weer anders en wordt bepaald door de wisselende elementen. Trotseer het smalle strand, storm, lage temperaturen of loop misschien wel in een heerlijke winterzon. Een ervaring die je als hardloper absoluut niet mag missen!

Egmond Mini Marathon
Speciaal voor de kleine hardlopers tussen de 4 en 13 jaar wordt de Egmond Mini Marathon georganiseerd. Deze spectaculaire mini marathon bestaat uit een uitdagend parcours met keuze uit 1 of 2 km met een versie in Egmond aan Zee en op Camping Bakkum. Bij beide routes wordt een deel over het officiële parcours van de Egmond Halve Marathon gerend.

Inschrijving geopend
De inschrijving is vanaf nu geopend via www.nnegmondhalvemarathon.nl. Inschrijven is mogelijk t/m 1 januari of tot de deelnemerslimiet is bereikt.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *