< terug

Inschrijving, Egmond Halve Marathon

16 augustus 2022 (0 reacties)

Het lijkt nog heel ver weg, maar het is dichterbij dan je denkt! In januari bezoeken duizenden liefhebbers van strandfietsen, hardlopen en wandelen de Noord-Hollandse kustplaats Egmond aan Zee en omgeving. Op zondag 8 januari kunnen de hardloopschoenen aan voor de Egmond Halve Marathon. De strijd tegen de elementen die je minimaal één keer in je leven gedaan wilt hebben.

Egmond Halve Marathon
Op zondag 8 januari, starten ruim 18.000 hardlopers op de Boulevard Noord aan de Egmond Halve Marathon. Het evenement wordt ook wel de meest legendarische halve marathon van Nederland genoemd. Het parcours van 21,1 of 10,5 kilometer gaat over het strand en door de uitdagende duinen van het Noordhollands Duinreservaat. Lopen in Egmond is altijd weer anders en wordt bepaald door de wisselende elementen. Trotseer het smalle strand, storm, lage temperaturen of loop misschien wel in een heerlijke winterzon. Een ervaring die je als hardloper absoluut niet mag missen!

Egmond Mini Marathon
Speciaal voor bikkels tussen de 4 en 13 jaar wordt de Egmond Mini Marathon georganiseerd. Deze spectaculaire mini marathon bestaat uit een uitdagend parcours van 1 km met een versie in Egmond aan Zee en op Camping Bakkum. Bij beide routes wordt een deel over het officiële parcours van de NN Egmond Halve Marathon gerend.

Persbericht

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *