< terug

Kipchoge The Last Milestone. Bekijk de trailer.

24 juni 2021 (0 reacties)

Er komt een film over het project van NN Running Team atleet Eliud Kipchoge om als eerste mens een marathon in minder dan twee uur te lopen. De film Kipchoge The Last Milestone komt volgende maand uit. Kipchoge: The Last Milestone zal de complete voorbereiding laten zien van zijn NN Running Team-trainingskamp in Kaptagat tot zijn adembenemende prestatie tijdens de INEOS 1:59 Challenge in Wenen – terwijl hij zijn motto waarmaakte “Geen mens is beperkt”.

Eliud Kipchoge: “Ik ben ongelooflijk trots om de trailer van mijn film Kipchoge: The Last Milestone met jullie te delen. De film vertelt een intiem verhaal over mijn droom om in minder dan twee uur de marathon te voltooien. De film laat iedereen zien die heeft geholpen om dat te realiseren. Samen durfden we te dromen, het onmogelijke te proberen. Ik hoop dat die dag in oktober 2019 de wereld heeft geïnspireerd, en ik hoop dat deze film een ​​erfenis zal zijn en hardlopers van alle leeftijden nog vele jaren zal inspireren. Bedankt dat je deel uitmaakt van deze reis.”

De inspirerende documentaire, die werd geproduceerd door Academy Award-genomineerde Ridley Scott en geregisseerd door Jake Scott, zal op 23 augustus digitaal worden uitgebracht.

Eliuds inspirerende zoektocht naar het schijnbaar onmogelijke, dat in 2019 in de straten van Wenen werkelijkheid werd, wordt op spannende wijze vastgelegd in een adembenemende documentaire – een moment dat een hoogtepunt blijft in de geschiedenis van het NN Running Team.

Global Sports Communication heeft deelgenomen aan de INEOS 1.59 Challenge om Eliud te begeleiden op weg naar zijn uitzonderlijke prestatie. Valentijn Trouw, manager van Kipchoge. “Door de magische barrière van twee uur in de INEOS 1:59 Challenge te doorbreken, liet Eliud Kipchoge zien welke grote kracht er ligt in pure wilskracht, toewijding en toewijding. Eliud brak een grote barrière in de sport en gaf daarmee hoop en inspiratie. Anderen doen misschien hetzelfde in muziek of politiek of zaken of op een ander gebied dat hen na aan het hart ligt”.

Een van de doelen van dit project was om de wereld te laten zien dat “No Human Is Limited” is en om mensen over de hele wereld te inspireren. Het doel was om het groter te maken dan atletiek en groter dan sport. Marleen Vink-Rennings, Marketing Manager bij Global Sports Communication. “Het INEOS-project, voor ons allemaal hier bij Global Sports Communication, was een enorme onderneming. Door samen te werken met een aantal ongelooflijke organisaties en getalenteerde mensen van over de hele wereld, waren we in staat om de geschiedenis vorm te geven en deze geweldige prestatie naar de wereld te brengen. The Last Milestone is een prachtige film, verteld door de ogen van Eliud en zijn naasten. We denken dat het mensen van alle leeftijden en achtergronden zal inspireren. We zijn er trots op Eliud te hebben geholpen zijn droom te verwezenlijken en de dromen van anderen te inspireren.“

(Persbericht)

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *