< terug

Klantgegevens zijn veilig zegt Garmin

26 juli 2020 (0 reacties)

In een korte verklaring laat Garmin weten dat de klantgegevens bij Garmin veilig zijn. Ze worden volgens het bedrijf op het apparaat zelf bewaard en niet op de servers. De storing zou ook geen invloed hebben op de betaalfunctie die op Garminapparaten aanwezig is. De Garmin servers zijn al meer dan zestig uur down.Garmin spreekt nog steeds van een storing hoewel andere sites melden dat werknemers hebben verklaard dat er sprake zou zijn van een Ramsoware aanval.

Storing
Garmin ondervindt volgens de navigatiegigant een storing waardoor Garmin Connect en Garmin Pilot niet bereikbaar zijn. Ook worden de callcenters voor productondersteuning getroffen door de storing en kan men ook geen mails of online chats ontvangen.

Verklaring Garmin
“We werken er hard aan om onze systemen zo snel mogelijk te herstellen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Aanvullende informatie zal worden gedeeld zodra deze beschikbaar is” Garmin geeft geen indicatie wanneer de storing zou zijn verholpen.Ook wordt er geen indicatie geven wat de reden van de storing zou zijn.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *