< terug

Laatste twee Keiencrossen ook geschrapt

11 januari 2021 (0 reacties)

Atletiekvereniging De Keien uit Uden heeft besloten om ook de laatste twee Keiencrossen van de wedstrijdkalender te schrappen. De Pannekoekenbakkercross op 7 februari en de Parkcross op 14 maart zullen definitief niet doorgaan. De huidige situatie met betrekking tot corona biedt voorlopig geen aanknopingspunten om wedstrijden te organiseren.

Met het schrappen van de PNEM-cross en de Bedafcross was eind vorig jaar al duidelijk dat er van een echte Keiencrosscompetitie geen sprake meer zou zijn. De organisatie had toen de hoop dat er wellicht later in het seizoen nog mogelijkheden zouden zijn om een wedstrijd te organiseren. De huidige ontwikkelingen ten aanzien van corona hebben atletiekvereniging De Keien doen besluiten om ook de Pannekoekenbakkercross en de Parkcross van de crosskalender te halen.

Voor het eerst in 44 jaar zal er in de wintermaanden dus geen enkele cross worden georganiseerd door atletiekvereniging De Keien. Organisator Rob Hoevenaars vindt het heel spijtig dat er geen crossen zijn dit jaar, maar gezien de huidige situatie niet meer dan logisch om een jaartje over te slaan. “Zoals al vaker aangegeven staat de gezondheid van de lopers, toeschouwers en vrijwilligers altijd voorop bij De Keien. Één jaar geen crosscompetitie in de bossen van Uden is jammer, maar volgende winter zullen we er als organisatie gewoon weer klaar voor zijn”.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.