Ad
< terug

Morgenvroeg 8.15 start Kipchoge voor zijn marathon binnen de twee uren.Livestream op hardloopnieuws.nl

11 oktober 2019 (0 reacties)

De historische poging van Eliud Kipchoge om geschiedenis te schrijven en de eerste persoon te worden die ooit een marathon in minder dan twee uur heeft gelopen, begint om 08.15 uur op zaterdagmorgen12 oktober in Wenen, Oostenrijk. De uitzending is via livestream op hardloopnieuws.nl live te zien

Fran Millar, CEO van TEAM INEOS, zei: “We hebben rekening gehouden met alle verschillende parameters en de beslissing is genomen dat de INEOS 1:59 Challenge op zaterdag 12 oktober om 08.15 uur begint.”

Kipchoge arriveerde op 8 oktober in Wenen, nadat hij uit zijn trainingskamp in Kaptagat in Kenia was gevlogen en acclimatiseerde naar Wenen en trainde op de baan als onderdeel van zijn voorbereidingen voor de raceweek.

In een persconferentie voorafgaand aan het evenement op 11 oktober zei Eliud Kipchoge: “Ik voel me goed, ik ben blij met het parcours en ik wacht op zaterdag. “Wenen is een sportieve stad. Het publiek houdt van sport in Wenen en het parcours is vlak en snel en in een park – een natuurlijke omgeving.

“Berlijn ging over het lopen van een wereldrecord, Wenen gaat over hardlopen en geschiedenis schrijven, zoals de eerste man op de maan.”

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *