< terug

Startbewijzen Dam tot Damloop 2024 vliegen de deur uit

1 mei 2024 (0 reacties)

– Belangstelling voor het bekendste hardloopevenement van ons land weer groot –

De inschrijving voor de 38e editie van de Dam tot Damloop, op zondag 22 september, is vorige week geopend voor alle lopers. Bedrijven en goede doelen kunnen zich al sinds 19 februari aanmelden voor een van de grootste Business Runs ter wereld. De belangstelling voor hét hardloopfeest van het jaar is dit jaar weer opvallend groot. Na slechts één week is de 10 Engelse Mijl al voor 75% verkocht. Om teleurstelling te voorkomen, adviseert sportorganisatie Le Champion hardlopers die de 16,1 km willen lopen op zondag, zich snel in te schrijven voordat de deelnemerslimiet is bereikt.

Op zaterdag 21 en zondag 22 september hebben 65.000 hardlopers de mogelijkheid om deel te nemen aan zowel de Damloop by night als de Dam tot Damloop. Naast de traditionele 10 Engelse Mijl (16,1 km), die de klassieke route van Amsterdam naar Zaandam volgt, staat ook de Damloop by night (5 Engelse Mijl) op het programma. De vele DJ’s, bandjes en spectaculaire lichtshows zorgen voor een uniek hardloopfeestje.Naast de duizenden individuele lopers nemen jaarlijks ook meer dan 20.000 lopers van bedrijven deel aan de Business Run. Samen met collega’s, relaties of klanten aan de start staan van dit loopspektakel is absoluut een onvergetelijke ervaring. Vitaliteit is de afgelopen jaren essentieel geworden op de werkvloer. Het heeft niet alleen een positieve invloed op het welzijn van werknemers, maar ook op hun prestaties. Dat blijkt ook uit het aantal inschrijvingen voor de Business Run, dat momenteel al ruim 4.000 bedrijfslopers hoger ligt dan vorig jaar rond dezelfde periode.

Groeiende populariteit
Het succes van de Dam tot Damloop weerspiegelt niet alleen de groeiende populariteit van hardlopen als recreatieve activiteit, maar ook de nadruk die steeds meer wordt gelegd op gezondheid en welzijn in de samenleving. Het evenement biedt deelnemers van alle niveaus de mogelijkheid om hun persoonlijke doelen te bereiken en tegelijkertijd te genieten van een onvergetelijke ervaring. “Dit jaar zien we weer een uitzonderlijk grote belangstelling voor de Dam tot Damloop,” zegt Jan Willem Mijderwijk, Senior Event Manager bij de organisatie. “Het is fantastisch om te zien dat zoveel mensen enthousiast zijn om deel te nemen aan dit historische evenement. De Dam tot Damloop staat niet alleen bekend om het parcours van Amsterdam naar Zaandam en de iconische IJtunnel, maar ook om de unieke sfeer die wordt gecreëerd door duizenden bewoners en toeschouwers langs de weg.”
Dam

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *