< terug

Virtuele 73e Maple Leaf Cross

8 oktober 2020 (0 reacties)

Dit jaar is in veel opzichten ‘anders dan anders’, dat merken we  allemaal aldus de organisatie van de Maple Leafe Cross. Zij deelt mee dat er dit jaar een virtuele editie van de Maple Leaf Cross wordt georganiseerd.

Hoe kan je deelnemen?
Schrijf je voor donderdag 22 oktober online in, op www.mapleleafcross.nl, dan krijg je op 23 oktober een mailtje met jouw persoonlijke code waarmee je je vervolgens kunt aanmelden in een speciale app. Download je startnummer en loop wanneer het je uitkomt.

Wanneer kan er gelopen worden?
Tussen zaterdag 24 oktober tot en met zondag 1 november 16:00 uur.  Het parcours wordt met herkenbare paaltjes uitgezet in het bos ‘waterleidinggebied’ met start- en finish nabij St. Janskerkhof (tegenover La Place). Zo kan deze editie alleen, met een vriend, een vriendin, een familielid of een (klein)groepje gelopen worden. Je kan kiezen tussen 2,5 km; 5 km en 10 km. Natuurlijk wel op gepaste afstand zodat het ook echt Corona-proof is.

Hardlopen, Nordic Walking of wandelen
Bijzonder bij deze editie is dat je naast hardlopen, ook kunt kiezen om de cross door middel van Nordic walking of wandelend af te leggen. Je geeft dit aan bij de inschrijving. 

Alle deelnemers ontvangen na 1 november per post een mooie medaille als tastbaar aandenken aan deze toch bijzondere editie.Voor meer informatie of vragen: info@mapleleafcross.nl

(Persbericht)

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *