< terug

Getest:Asics zet met de Gel Kayano® 27 een mooie traditie voort

27 juni 2020 (0 reacties)

Voor de vele beginnende lopers van de laatste maanden is er voor de aanschaf van een nieuw paar hardloopschoenen volop keuze. Een schoen die de loopcyclus goed ondersteunt is daarbij van groot belang. Veel modellen doen dat. Een mooi voorbeeld is echter de Asics Gel Kayano® 27 loopschoen. De Kayano lijn wordt al vele jaren door Asics uitgebracht en deze zomer kwam de 27e uitvoering op de markt.

Asics27_2De Asics Gel Kayano® 27 loopschoen is er een van betrouwbaarheid en geschikt om er elke dag jouw loopkilometers mee te voltooien. Zeg maar een echte alledaagse trainer. De Asics GEL-KAYANO® 27 heeft een mesh bovenstuk waardoor al bij het aantrekken de schoen prettig aan de voet zit. Zacht en soepel is de eerste indruk. In de tussenzool is het FlyteFoam materiaal verwerkt dat zorgt voor een goede demping. Bij onze lange duurloop konden we constateren dat de ASICS Gel Kayano 27 een prettige demping biedt.

Asics27_1In de schoen is het bekende Guidance Trusstic Systeem verwerkt. De hars TRUSSTIC ™ wordt verwerkt in het midden van de zool. Deze structuur geeft schoenen stabiliteit en ondersteunt tijdens het hardlopen de draaibeweging van de voet. Het voorkomt overmatig draaien (proneren) van de voet. Bij de draaibeweging van de voet is de schoen dan ook wat stijver. De flex groeven in de zool zijn diep genoeg om afwikkeling tijdens de loopcyclus naar de voorvoet te ondersteunen.

Asics27_3


In de slijtzool is de ASICS AHAR technologie verwerkt. AHAR ™ heeft een slijtvastheid die ongeveer drie keer zo hoog is als het conventionele rubber. Deze technologie heeft ook het effect van een spons waardoor extra demping wordt geboden. Altijd prettig bij de langere duurlopen. De Asics Gel Kayano 27 zet de traditie voort van een stabiele en comfortabele hardloopschoen. Geschikt als alledaagse trainer maar voldoet ook bij een wegwedstrijd. Wij trokken de schoenen aan en liepen er zonder problemen onze lange duurloop mee. Een hardloopschoen gemaakt voor alle hardlopers.

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *