< terug

Hermens ziet wereldster Kenenisia Bekele wegglijden. “Het is een al chaos bij Bekele” video

21 oktober 2018 (0 reacties)

Na afloop van de Amsterdam marathon vroegen wij manager Jos Hermens om een reactie op het uitstappen van wereldster Kenenisia Bekele. Ik ben gefrustreerd en voel me ontzettend machteloos aldus Hermens.Het is een chaos bij Kenenisia Bekele. Er gaat zoveel fout bij zijn marathoncarriere. Pas zeven weken geleden is hij de voorbereiding begonnen van deze Amsterdam marathon.Dat kan dus nooit goed gaan. Dus dit uitstappen had ik wel verwacht. Ik ben er dichtbij om te stoppen met hem.Maar het is een goede jongen, hij is als mijn oudste zoon. We werken al zolang samen maar dit moet anders. Bekele heeft een afwijking en die heet displanning. Bekele wordt wereldwijd gezien als een van de grootste atleten ooit. Het doet pijn om hem zo te zien wegglijden. De tegenstelling met mijn andere atleet Eliud Kipchoge is enorm. Bekele is 36 en geen baby meer hij moet nu zijn verantwoordelijkheid pakken.

IMG_1192

Reacties

    Geen reacties.
Al een account, log hier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *